Жичарницата со летно работно време

Жичара Маврово

Драги посетители на Маврово, жичарницата и Старо бачило завршија со работење во летната сезона. Малку пауза пред зимската сезона❄☀️🍁🌥

Се гледаме 💙

.

.

.

.

 

Авантуристи и уживачи на природните убавини на Маврово, Ви најавуваме дека жичарницата на Ресорт Маврово започнува со работа. 

Препуштете се на летното сонце, свежиот планински воздух и уникатниот поглед на природните убавини на Маврово.

Понеделник - петок: 10:00 - 16:00 часот
Жичарницата ќе работи на секој час.

Последно возење од доле нагоре - 15:00
Последно возење од горе надолу - 16:00

Сабота - недела։ 10:00 - 18:00 часот
Жичарницата ќе работи на секој час.

Последно возење од доле нагоре - 17:00
Последно возење од горе надолу - 18:00

Ценоник за жичарница

Бесплатен за деца до 6 год. - 0 ден.
За деца од 7 - 13 год. - 100 ден.
За возрасни лица 14+ - 150 ден.
Дневна карта за деца од 7 -13 год. (неограничено возење) - 500 ден. 
Дневна карта за возрасни 14+ (неограничено возење) - 600 ден. 
Групен билет за деца (над 20 лица) - 85 ден. 
Групен вилет за возрасни (над 20 лица) - 120 ден. 
Сезонска летна карта - 3000 ден.
Бесплатен за возрасни (за мажи над 64, жени над 62 год.) - 0 ден. 

Картите се купуваат од билетарата на Едносед жичарница.