РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

ТВОЈАТА ЗЕЛЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ВО РЕСОРТ МАВРОВО

Твојата зелена канцеларија е во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно. Утрото започни го со работа, попладнето помини го во кајакарење, а на зајдисонце искачи се на планина.

workation resort mavrovo


Уживај во планинската тишина • Исклучи се од секојдневниот живот • Пробај локална храна • Оди на пешачење на планината Бистра • Работи од далечина

Ресорт Маврово е место за одмор и работа за сите дигитални номади, фрилансери и претприемачи.

Оваа е можност за одлична мотивација на вашите вработени. Бидете кул и испратете ги вашите вработени на активен одмор во најзелената дестинација на Македонија, во Ресорт Маврово.

WORKATION
Времетраење
Хотел Бистра Хотел Спорт
1 недела 249 евра ББ
319 евра ХБ
249 евра ББ
319 евра ББ
2 недели 469 евра ББ
599 евра ХБ
469 евра ББ
599 евра ХБ
Пакетот вклучува

Сместување со појадок или
сместување - полупансион (појадок и вечера)

Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Игротека за деца
Интернет
Планинарење
Кајакарење / SUP даска
Базен
Џакузи
Сауна
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

Сместување со појадок или
сместување - полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет

Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Планинарење
Кајакарење / SUP даска
Базен на отворено со топла вода
Сауна
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

 

Периодот на важност на понудата е 01.06.2022 до 31.08.2022
Понудата важи само со авансно плаќање. 
Политика за откажување/ промена на резервацијата: до 7 дена пред пристигнувањето.

Испратете ни прашања или резервирајте на reservation@resortmavrovo.com

 

Искуси нов, планински начин на живот заедно со твоето семејство. Твојот дом во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно.  

 

WORKATION
СЕМЕЕН ПАКЕТ
* Понудата важи за
2 возрасни и 2 деца до 6 години

Хотел Бистра Хотел Спорт
1 недела 399 евра ББ
519 евра ХБ
399 евра ББ
519 евра ХБ
2 недели 769 евра ББ
999 евра ХБ
769 евра ББ
999 евра ХБ
Пакетот вклучува

Сместување со појадок или 
сместување- полупансион (појадок и вечера)

Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека за деца

Планинарење
Кајакарење / SUP даска
Базен
Сауна

Џакузи
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

Сместување со појадок или 
сместување- полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет

Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Планинарење
Кајакарење / SUP даска
Билет за жичарница
Базен на отворено со топла вода
Сауна
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

 

За деца од 7 до 12 години - 50% плаќање

Периодот на важност на понудата е 01.06.2022 до 31.08.2022
Понудата важи само со авансно плаќање. 
Политика за откажување/ промена на резервацијата: до 7 дена пред пристигнувањето.


Испратете ни прашања или резервирајте на reservation@resortmavrovo.com