ТВОЈАТА НОВА КАНЦЕЛАРИЈА. WORKATION ВО РЕСОРТ МАВРОВО

Твојата нова канцеларија е во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно. Утрото започни го со скијање (ако не знаеш, сега е време да научиш да скијаш), попладнето продолжи го со работа.

Workation Offer Winter Mavrovo


Уживај во планинската тишина • Оди на скијање • Исклучи се од секојдневниот живот • Пробај локална храна • Оди на пешачење на планината Бистра • Работи од далечина

Ресорт Маврово е место за одмор и работа за сите дигитални номади, фрилансери и претприемачи. 

Испратете ги вашите вработени на активен одмор во Ресорт Маврово, оваа е можност за одлична мотивација.

WORKATION
Времетраење
 ХОТЕЛ БИСТРА  ХОТЕЛ СПОРТ
1 недела 369 евра (со ски карта)
339 евра (без ски карта)
359 евра (со ски карта)
329 евра (без ски карта)
2 недели 699 евра (со ски карта)
639 евра (без ски карта)
689 евра (со ски карта)
629 евра (без ски карта)
Пакетот вклучува

Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Ски карти
Билет за жичарница
Базен
Спа

40% попуст за изнајмување на ски опрема
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Ски карти
Билет за жичарница
Базен на отворено
Спа
40% попуст за изнајмување на ски опрема

Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

 

Периодот на важност на понудата е 01.03.2022 до 31.03.2022. 
Понудата важи само со авансно плаќање. 
Политика за откажување/ промена на резервацијата: до 7 дена пред пристигнувањето.

EARLY BOOKING 
10% попуст за целосна уплата до 01.03.2022
Политика за откажување/ промена на резервацијата за Early Booking: до 14 дена пред пристигнувањето.

Испратете ни прашања или резервирајте на reservation@resortmavrovo.com
 

Workation family package

 

Искуси нов, планински начин на живот заедно со твоето семејство. Твојот дом во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно.  

 

WORKATION
СЕМЕЕН ПАКЕТ

*Понудата важи за 2 возрасни и
2 деца до 6 години

 ХОТЕЛ БИСТРА  ХОТЕЛ СПОРТ
1 недела
 
549 евра (со ски карта)
479 евра (без ски карта)
529 евра (со ски карта)
459 евра (без ски карта)
2 недели 999 евра (со ски карта)
919 евра (без ски карта)
979 евра (со ски карта)
899 евра (без ски карта)
Пакетот вклучува Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека за деца

Ски карти за сите
Базен
Спа

40% попуст за изнајмување на ски опрема
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса
Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека зе деца

Ски карти за сите
Базен на отворено
Спа

40% попуст за изнајмување на ски опрема
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса


За деца од 7 до 12 години - 50% плаќање

Периодот на важност на понудата е 01.03.2022 до 31.03.2022. 
Понудата важи само со авансно плаќање. 
Политика за откажување/ промена на резервацијата: до 7 дена пред пристигнувањето.

EARLY BOOKING 
10% попуст за целосна уплата до 01.03.2022
Политика за откажување/ промена на резервацијата за Early Booking: до 14 дена пред пристигнувањето.


Испратете ни прашања или резервирајте на reservation@resortmavrovo.com

 
ski avantura ski school

 
СКИ ШКОЛА СКИ АВАНТУРА

Со пакетот Workation имате 40% попуст на редовните цени на Ски Авантура Маврово за изнајмување на ски опрема. 
Ценовникот може да го погледнете тука. Резервации и повеќе информации за Ски Авантура на 071 50 60 70 или на skischool@resortmavrovo.com.