BISTRA TAKE AWAY MENU

За сите гурмани на вкусни јадења, сега имаме можност за нарачка со подигнување од ресторанот Бистра. 

Сите кои престојуваат во Маврово, може да направат телефонска нарачка од „BISTRA TAWE AWAY “ мени на +389 42 388 384 . 

 

Bistra Take Away Menu