Punë. Biçikletë. Pushim. | WORKATION NË RESORT MAVROVO

WORKATION AKTIV I KOMBINUAR ME AVENTURË

Të lodhur duke punuar nga zyrja ose shtëpia? Po kërkon destinacion afër natyrës ku do punosh? Tani mundeni të PUNONI, PUSHONI SI DHE DILNI NË AVENTURA TË REJA në Resort Mavrovo. oMëngjesin fillojeni në zyrën tuaj të gjelbërt, kaloni pasditen duke bërë kajak kurse pasditen, pasditen kalojeni në mal.


workation offer

 

KËNAQUNI NË HESHTJEN E MALEVE • NOTONI NË LIQEN MALOR • SHKËPUTUNI NGA JETA E PËRDITSHME • SHIJONI USHQIME LOKALE • SHKONI NË SHTITJE NË MALIN BISTRA • BËNI PUNËT E KONCENTRUARA TË PËRDITSHME NË NJË ATMOSFERË MË NDRYSHE


Pako për pushime dhe hapësirë pune për të gjithë nomadët dixhitalë, profesionistët e lirë, sipërmarrësit, mendimtarët e pavarur dhe kërkuesit e stilit të jetesës në Resort Mavrovo.Kjo paketë është një nxitje e madhe për punonjësit tuaj. Bëhuni shefi më i mirë dhe merrini punonjësit tuaj për një punë aktive në destinacionin më të gjelbër të Maqedonisë, në Resort Mavrovë.

WORKATION
kohëzgjatja
Hotel Bistra, Resort Mavrovo Hotel Sport, Resort Mavrovo
javë
249 EUR BB
319 EUR HB
249 EUR BB
319 EUR HB
2- javë 469 EUR BB
599 EUR HB
469 EUR BB
599 EUR HB
Pako përfshinë

Akomodimi me mëngjes ose
Akomodimi HB (mëngjesi dhe darka e përfshirë)
Mëngjesi në shtrat
Lavanderi
Hapësira e bashkëpunimit
Printim (deri në 10 faqe në ditë)
internet
Sallë lojërash për fëmijë
Hiking
Pishine
Spa
Palestra në Qendrën Sportive të Mavrovës
Parkim
TVSH & Taksa Turistike

Akomodimi me mëngjes ose
Akomodimi HB (mëngjesi dhe darka e përfshirë)
Mëngjesi në shtrat
Lavanderi
Hapësira e bashkëpunimit
Printim (deri në 10 faqe në ditë)
internet
Hiking
Pishine në ambient të jashtëm
Spa
Palestra në Qendrën Sportive të Mavrovës
Parkim
TVSH & Taksa Turistike

 

Oferta është e vlefshme nga data 01.06.2022 deri më 31.08.2022 dhe ofrohet vetëm me paradhënie.
Ofertë parapagimi me modifikim ose anulim falas deri në 7 ditë para mbërritjes. Na dërgoni pyetjet tuaja në reservation@resortmavrovo.com

 

Bëni një mënyrë jetese të re, jetë malore së bashku me familjen tuaj! Dhomë me pamje për profesionistët që punojnë në distancë. Ofertë familjare për ju, fëmijët dhe bashkëshortin/ten tuaj.

WORKATION
FAMILY PACKAGE
*oferta vlen për 2 te rritur dhe 2 
fëmijë deri 6 vjeç
Hotel Bistra, Resort Mavrovo Hotel Sport, Resort Mavrovo
1-week 399 EUR BB
519 EUR HB
399 EUR BB
519 EUR HB
2-week 769 EUR BB
999 EUR HB
769 EUR BB
999 EUR HB
Pako përfshinë

Akomodimi me mëngjes ose
Akomodimi HB (mëngjesi dhe darka e përfshirë)
Mëngjesi në shtrat
Lavanderi
Hapësira e bashkëpunimit
Printim (deri në 10 faqe në ditë)
Internet
Sallë lojërash për fëmijë
Hiking
Pishine
Spa

Kajak/SUP
Palestra në Qendrën Sportive të Mavrovës
Parkim
TVSH & Taksa Turistike

Akomodimi me mëngjes ose
Akomodimi HB (mëngjesi dhe darka e përfshirë)
Mëngjesi në shtrat
Lavanderi
Hapësira e bashkëpunimit
Printim (deri në 10 faqe në ditë)
internet
Hiking
Pishine në ambient të jashtëm
Spa
Palestra në Qendrën Sportive të Mavrovës
Parkim
TVSH & Taksa Turistike

 

Për fëmijët nga 7 deri në 12 vjeç - 50% pagesë.

Oferta është e vlefshme nga data 01.06.2022 deri më 31.08.2022 dhe ofrohet vetëm me paradhënie.
Ofertë parapagimi me modifikim ose anulim falas deri në 7 ditë para mbërritjes. Na dërgoni pyetjet tuaja në reservation@resortmavrovo.com