ZYRJA JOTE E RE: Workation në Resort Mavrovo

Workation aktiv i kombinuar me aventurë

Jeni në kërkim të destinacionit të ri për PUNË në natyrë? Tash mundesh me PUNU, SKIJU dhe me gjetë AVENTURA të rejanë Resort Mavrovo. Mundesh me e fillu mëngjesin me skijim (nëse ende nuk din me skiju, është koha e duhur për tu mesuar), puno pasdite, kurse pastaj gjate mbramjes kënaqu me ushqimin lokal dhe venat më të mira lokale.

Shijo qetësinë e malit • Skijo • Çkyqu nga përditshmërija • Provo ushqimet lokale • Bëj hiking në malin Bistra • Puno nga distanca

Pako për pushim dhe punë për të gjithë nomadët digjital, freelancer-at, sipermarrësit edhe lifestyler-at në Resort Mavrovo.

Kjo pako poashtu është një mundësi e mirë edhe për punonjësit tuaj. Bëhu bossi më cool edhe dergo punonjësit në pushim aktiv në Resort Mavrovo.


workation offer

Kohëzgjatja e workation

 HOTEL BISTRA  HOTEL SPORT

1 javë

369 eur (skipass i përfshirë)
339 eur (pa skipass)
359 eur (skipass i përfshirë)
329 eur (pa skipass)

2 javë

699 eur (skipass i përfshirë)
639 eur (
pa skipass)
689 eur (skipass i përfshirë)
629 eur (
pa skipass)

Pakot përfshijnë

Akomodimi HB (mëngjes dhe darkë)
Mëngjes në shtrat
Pastrimin e rrobave
Co-working punë
Printim (deri 10 faqe në ditë.)
Internet
Skipass
Bilet për teleferik
40% zbritje për rent të ski pajisjeve
Pishinë
Spa
Gym në Sport Center Mavrovo
Parking
Tatimet turistike

Kënd për fëmijë

Akomodimi HB (mëngjes dhe darkë)
Mëngjes në shtrat
Pastrimin e rrobave
Co-working punë
Printim (deri 10 faqe në ditë.)
Internet
Skipass
Bilet për teleferik
40% zbritje për rent të ski pajisjeve
Pishinë në ambient të jashtëm me uj te ngrohtë
Spa
Gym në Sport Center Mavrovo
Parking
Tatimet turistike

 

Kjo ofertë vlen nga 01.03.2022 deri me 31.03.2022 dhe vlen vetëm me parapagesë. Parapagesa përfshin modifikim të rezervimit falas si dhe kancelim deri në 7 dit para check-in.

 

Early Booking

10% zbritje për pagesë të plotë deri me 01.03.2022
Early Booking kancelimi / politikat e modifikimit: deri në 14 dit para check-in.

Pytjet në lidhje me pakot si dhe rezervimet ju lutemi ti bëni në: reservation@resortmavrovo.com


 

workation offer

 
Shijo mënyrën e re të jetës në mal, sëbashku me familjen tuaj. Shtëpia juaj e re, Resort Mavrovo. Puno dhe pusho në të njejtën kohë.

 

Workation pako familjare
* oferta vlen për 2 persona
të rritur dhe 2 fëmijë në moshë prej 2 deri 6 vjeç

 HOTEL BISTRA  HOTEL SPORT

1 javë

549 eur (me skipass)
479 eur (pa skipass)
529 eur (me skipass)
459 eur (pa skipass)

2 javë

999 eur (me skipass)
919 eur (pa skipass)
979 eur (me skipass)
899 eur (pa skipass)

Pakoja përfshinë

Akomodimi HB (mëngjes dhe darkë)
Mëngjes në shtrat
Pastrimin e rrobave
Co-working punë
Printim (deri 10 faqe në ditë.)
Internet
Skipass
Bilet për teleferik
40% zbritje për rent të ski pajisjeve
Pishinë
Spa
Gym në Sport Center Mavrovo
Parking
Tatimet turistike

Kënd për fëmijë

Akomodimi HB (mëngjes dhe darkë)
Mëngjes në shtrat
Pastrimin e rrobave
Co-working punë
Printim (deri 10 faqe në ditë.)
Internet
Skipass
Bilet për teleferik
40% zbritje për rent të ski pajisjeve
Pishinë
Spa
Gym në Sport Center Mavrovo
Parking
Tatimet turistike

Kënd për fëmijë

 

Për fëmijë në moshë prej 7 deri 12 vjeç – 50% nga çmimi

 

Kjo ofertë vlen nga 01.03.2022 deri me 31.03.2022 dhe vlen vetëm me parapagesë.
Parapagesa përfshin modifikim të rezervimit falas si dhe kancelim deri në 7 dit para check-in.

Early Booking

10% zbritje për pagesë të plotë deri me 01.03.2022
Early Booking kancelimi / politikat e modifikimit: deri në 14 dit para check-in.


Ju lutemi na dërgoni pytjet si dhe rezervimet në reservation@resortmavrovo.com

 
Ski school

Ski shkolla “SKI AVENTURA”

Me pakon Workation, keni 40% zbritje nga çmimet e rregullta të Ski Aventura Mavrovo për rent të ski pajisjeve.
Çmimoren mundeni ta merrni këtu. 

Rezervime si dhe më shume informata mund të merni në numrin e tel. të Ski Avantura Mavrovo 071 50 60 70 ose në skischool@resortmavrovo.com