Ски школа СКИ АВАНТУРА

Bëni hapat e parë në skijim me instruktorë profesionistë për skijim dhe bordim tek shkolla e sporteve dimërore në Resort mavrovo.

SKI AVANTURA Mavrova e udhëheqin instruktorë tejet të kualifikuar të skijimit dhe bordimit në poligon mire të siguruar dhe me elementet që i nevojiten fëmijës tuaj. Programa e llojllojshme e orëve të skijimit dhe spektri i gjërë i shtigjeve të skijimit e bëjnë përparimin edhe më të shpejte dhe e vëndon Resort Mavrovo në mapën e ski shtigjeve për familje me fëmijë dhe fillestar të sporteve të dimrit.

SKI AVANTURA Mavrova janë shkolla e vetme e autorizuar në Ski qendrën Mavrovë.

Lista e Çmimeve.

Ski school

 

SKI RENT DHE  SERVIS

 

Qendra për rent dhe servis në Resort Mavrovo është i udhëhequr nga SKI AVANTURA, të cilët kanë asortiman të gjërë të pajisjeve për ski dhe bord.
Ski servis dhe rend është i pajisur me makineritë më moderne dhe materialet për çdo lloj riparimi të pajisjeve të sporteve dimërore.

Me lokacion mund ti gjeni nën sportelin e biletave.

Kontakt info:

Tel.: +389 71 50 60 70

E-mail: skischool@resortmavrovo.com