This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.

Snowboarding

<

сб

Snowboarding

Ski qendra Mavrovë jep mundësi të shkëlqyera për dashamirët e snowboardit dhe freestylerëve. Gjitha ski liftët janë të përshtatshme për snowboardera dhe ju mund të gjeni mundësi për shfrytëzimin e tyre në pista për fillestarë si dhe për ekspertë. Testoni aftësitë e juaja për shpejtësi në pistat tona të zeza gjatë natës. Çdo të premte dhe të shtune do ta keni atë mundësi nga ora 19.00 deri në ora 22.00.
Në kuadër të snowboard-imit Ski qendra ka histori të gjërë të garave ndërkombëtare, regjionale dhe Europjane të cilët u realizuan në border-cross, sllallom paralel dhe giant slalom, si dhe në segmentin e freestyle i cili mbahet në Snow Park-un tonë.

 

сб

Splitboarding

Splitboarding kultura si dhe ski touring kultura po rritet nga viti në vit. Bistra me terenët e sajë të gjërë ofron shumëllojshmëri të shtigjeve për çdo nivel.

Ski qendra Mavrovë përkrahë zhvillimin e kulturës të splitboardit, mirpo “splitboardimi” në terrenë të rrafshuar/zbutur është e ndaluar në ditët punuese të shtigjeve përshkak të masave të sigurisë. Jini të vetëdijshëm që në pistën e zezë Korja – njëulëshe dhe Mavrovë 1 dhe 2 pas orarit të punës, pastruesit e borës / rrafshuesit / zbutësit, janë konstant në punë me vinça kabllore përshkak të shmangies të ndonjë situatë të rrezikshme.

Guidat tanë të trajnuar mirë mund ti dërgojnë mund ti dërgojnë entuziastët të jashtë pistave në vendet më pamje më të bukura dhe lokacione sekrete jashtë rutave normale. Na shënoni në: backcountry@skimavrovo.com për më shumë informata.