Mavrova gjatë verës
Kur bora të shkrihet dhe pemët e fshatit vishen me emerald, Mavrova është një lloj tjetër këndi lojërash malore: pistat e skive shëndërrohen në kilometra të tëra me shtigje të përsosura për ecje dhe çiklizëm malor. Më e rëndësishmja, fshati ende ruan skenën e tij të ngrënies dhe akomodimit gjatë gjithë verës.

Argëtimi nuk ndalet kur bora shkrihet. Pavarësisht nëse jeni të apasionuar pas festivaleve malore, ushqimeve të gatuara, aktiviteteve të team building-ut ose thjesht shëtitjeve - Mavrova ka diçka për të gjithë gjatë verës.
Dielli që perëndon mbi një liqen, peizazhi që shpaloset mbi një kalim malor, fusha me lule të egra... nga pylli në tarracë të një kafeneje, çdo moment ka potencialin për të mahnitur. Me një fjalë Mavrova është një lumturi e pastër.