Mavrovo Jam Session 2022

Mavrovo Jam Session

 

Скијачи и бордери ПОДГОТВЕТЕ се! Сабота, 12 март, понесете ги скиите или бордот и најдобриот трик со себе и дојдете во Маврово.

НАЈДОБРИТЕ трикови ќе бидат НАГРАДЕНИ!

Ве очекуваме ⛷️⛷️