SUPER EARLY BIRD СЕЗОНСКИ СКИ КАРТИ


СКИЈАЈ ПОВЕЌЕ. ПЛАТИ ПОМАЛКУ.

Не ги пропуштајте големите попусти на сите сезонски карти ⛷️⛷️⛷️

Побрзајте, купете ја вашата сезонска карта по промотивна цена само до 1 НОЕМВРИ! Бидете подготвени за зимските авантури во Ресорт Маврово пред сите ❄️

www.skipass.skimavrovo.com

* Во случај на не започнување на скијачката сезона поради преземени мерки за спречување на КОВИД-19, Ресорт Маврово врши 100% поврат на паричните средства. Повратот на средства ќе биде извршен во април 2021 година. Доколку Скијачкиот центар овозможи 20 скијачки дена, Ресорт Маврово не врши поврат на паричните средства.

Повеќе информации на skipass.skimavrovo.com

super early bird kids

super early bird youth

super early bird adults