Bistra Design Store

За сите оние кои сакаат сувенир кој ќе ги потсетува на Маврово, го отворивме првиот Bistra Design Store во Хотел Бистра во Маврово, каде што ќе можете да најдете маички, дуксери, и други рачни изработки со мотиви од Маврово, изработени од нашите познати дизајнери и креативни студија. На тој начин секогаш ќе можете да носите дел од Маврово со себе.