РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Маврово: Спомени од авантура и забава

Авантуристи и уживатели на убавините на Маврово, одбравме 11 најдобри фотографии кои учествуваа на фото натпреварот "Mavrovo: Memories of Fun & Adventure" ☀️

За авторите на избраните фотографии обезбедивме подароци од Bistra Design Store ?

Огромна благодарност до сите кои споделивте ваши фотографии од незаборавни моменти во Маврово и со тоа ни го разубавивте изминатиот период ?

#НашеМаврово #скимаврово #РесортМаврово #skimavrovo #breathemavrovo #resortmavrovo

Победниците се:

@annasmileva @__tomovska__ @antonijkrstevski @trifunovska_maja @k.misovski @ovcarov @ana.gocevska @adamspirkoski @salijonuzi @poposkamartina @grouieff