КАРТА ЗА СКИЈАЊЕ ЦЕНИ & ПРАВИЛА

ЦЕНОВНИК & ПРАВИЛА НА СКИ КАРТИ

За информација околу цените на скијачките карти, како и картите за жичара, ценовникот може да го превземете овде: Ценовник за 2020 / 2021 сезона.

Основните правила на Скијачкиот центар на Ресорт Маврово можете да ги прочитате тука.