РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Долго Свежо Лето 2024

⭐Долгото Свежо Лето⭐ во Маврово започнува на 1 јули 2024 и ќе трае до 15 септември 2024 година.

🔵Шанкот пред Клуб Ратрак ќе работи секој викенд од петок до недела.

🔵Секоја сабота Ресорт Маврово организира 🚵„Научи го Маврово“🆓бесплатни долги велосипедски тури со водич на некоја од патеките низ Маврово. Турите се кружни, траат четири или повеќе часови, почнуваат и завршуваат пред Клуб Ратрак. Сите заинтересирани можат да дојдат со сопствен E-Bike или Mountain Bike или пак да изнајмат E-Bike од Ресорт Маврово.

🔵Во празничниот викенд за 2 август ќе се организира Летен Фестивал за чии содржини дополнително ќе објавиме.

🔵На 8 Септември ќе одржи традиционалната HALK VELO GREEN 2024 велосипедска трка.

🔵Последниот викенд 13-15 септември е резервиран за MAVROVO MAXIMUM ADVENTURE 2024.

😎Уживајте во планинското сонце 🌄и свежиот воздух на Маврово⛰️, далеку од градските горештини.

👍Се гледаме во Маврово.