РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Snowkidz

123

SAVE THE DATE 📅 13.01.2024

Има ли деца спремни за бесплатни часови за скијање?

Деца тренираат деца за уште поголема забава, а вие уживате во своите активности 😉

Бесплатните тренинзи се за почетници од 5-13 години во времетраење од 1 час

⌚ Сабота во 10:00 часот

📍 Жолт ски лифт

-

Got kids ready for free ski lessons?

Kids train kids for even more fun lessons, and you enjoy your preferred activities 😉

The free leasons are for beginners aged 5-13 and last for 1 hour

⌚ Saturday at 10:00

📍 Yellow ski lift