РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

15 ЈАНУАРИ КОНЦЕРТ НА БИБИ

Драги дечиња, Биби ве чека во Маврово, во недела, на супер забавен концерт за деца. Дојдете да се дружиме, да играме и пееме, и заедно да го прославиме Светскиот ден на снегот.