РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

14 ЈАНУАРИ КОНЦЕРТ НА НОКАУТ, Chvare ft. Goce Saf //Funky Fresh//, Никола ЗАЦ

Празничните забави ги заокружуваме со концерт на Нокаут во Спортската сала - Ресорт Маврово, на 14 Јануари. Атмосферата ќе ја загреат Никола ЗАЦ и Мелем, а во финалните часови, екипата на Chvare ft. Goce Saf //Funky Fresh// ќе понуди добри битови. Резервирајте си место на време!

резервации:

- маса ваучер - 10.000 денари за 8-10 лица (вклучена една флаша + пијалоци по желба или втора флаша со доплата)

- коњопој ваучер - 6.000 денари - 4-6 лица (клучена една флаша пијалок + пијалоци по желба или втора флаша со доплата)

Цена на влезница без резервација 300 денари

телефон за резервации: 078/280-440

Маврово ве чека на забава!