РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Ски Школа

<

Ски Школа СКИ АВАНТУРА

Направете ги вашите први чекори во скијањето со професионални скијачки и бордерски инструктори во школата за снежни спортови во Ски Маврово.

СКИ АВАНТУРА од Маврово ја водат високо квалификувани скијачки и бордерски иструктори во ограден и добро опремен детски полигон. Разновидната програма на скијачки часови и широкиот спектар на ски терени погодни за почетници го прават напредокот побрз и го става Ски Маврово на мапата како исклучително погодно скијалиште за семејства со деца и почетници во белите спортови. 

СКИ АВАНТУРА од Маврово е единствената авторизирана скијачка школа во Ресорт Маврово.   

Ценовникот може да го најдете тука. 

Контакт информации 
Телефон: +389 71 50 60 70

Е-пошта: skischool@resortmavrovo.com