Ски Календар на настани

Оваа година Ски Центарот ќе понуди многу ски настани како од забавен така и од натпреварувачки карактер, за сите возрасти и за сечиј вкус. Како поголеми и поважни настани за оваа сезона ви ги издвојуваме следните:

Ски календар на настани 2019-2020 Маврово