КАРТА ЗА СКИЈАЊЕ ЦЕНИ & ПРАВИЛА

ЦЕНОВНИК & ПРАВИЛА НА СКИ КАРТИ

За информација околу цените на скијачките карти, како и картите за жичара, ценовникот може да го превземете овде: Ценовник за 2021 / 2022 сезона.

Основните правила на Скијачкиот центар на Ресорт Маврово можете да ги прочитате тука.