Ресорт Маврово Вработува!

 

Ресорт Маврово има потреба од следниве работни позиции: рецепционер, келнер/шанкер, готвач, помошник во кујна, салатер, собарка.

 

Employee

ОГЛАС ЗА РЕЦЕПЦИОНЕР

Вака изгледа нашиот идеален кандидат:

• Ориентиран кон задоволство на гостите;

• Љубезна, ведра и насмеана личност;

• Лојалност и чесност;

• Проактивна, вредна и енергична личност;

• Одговорност и посветеност кон работата,

• Одлични комуникациски вештини;

• Тимски играч и колегијалност;

• Личност која со ентузијазам учи;

• Желба за личен раст и развој.

 

Доколку станете наш вработен добивате:

• Сместување во хотелска соба и 3 оброци;

• Платени трошоци за превоз;

• 8 слободни денови во месецот;

• Можност за користење на теретана и спа;

• Бесплатна карта за жичарница

• Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;

• Можност за напредок, награди и бонуси;

• Обуки и тим билдинг активности.

Работни одговорности на Рецепционер во Ресорт Маврово ДОО:
 Ги пријавува и одјавува гостите во хотелот;
 Љубезно одговара на барањата на гостите во текот на нивниот престој;
 Изготвување извештаи и кореспонденција помеѓу сите сектори во хотелот;
• Прави резервации, одговара на телефонски повици и е-маил пораки;
• Работи со наплата на добра и хотелски услуги.

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV на следниот меил: hr@resortmavrovo.com со назнака Рецепционер. Ве очекува Ресорт Маврово.

Рок за пријавување на огласот: 10.05.2022

 

Employee

ОГЛАС ЗА КЕЛНЕР/ШАНКЕР

Вака изгледа нашиот идеален кандидат:

• Ориентиран кон задоволство на гостите;

• Љубезна, ведра и насмеана личност;

• Лојалност и чесност;

• Проактивна, вредна и енергична личност;

• Одговорност и посветеност кон работата,

• Високо ниво на комуникациски вештини;

• Тимски играч и колегијалност;

• Личност која со ентузијазам ќе учи;

• Желба за личен раст и развој;

• Брзина и спретност.

 

Доколку станете наш вработен добивате:

• Сместување во хотелска соба и 3 оброци;

• Платени трошоци за превоз;

• 8 слободни денови во месецот;

• Можност за користење на теретана и спа;

• Бесплатна карта за жичарница

• Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;

• Можност за напредок, награди и бонуси;

• Обуки и тим билдинг активности.

Работни одговорности на Келнер во Ресорт Маврово ДОО:
• Ги пречекува и љубезно ги послужува гостите во ресторанот;
• Врши наплата на порачаната храна и пијалоци;
• Се грижи за одржување и хигиена во работниот простор;
• Комуницира со останатите сектори и одговара на барањата на гостите.

Работни одговорности на Шанкер во Ресорт Маврово ДОО:
• Подготвува пијалоци во согласност со нарачките од гостите во ресторанот;
• Се грижи за одржување и хигиена во работниот простор;
• Води евиденција за залихата на пијалоци.

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV на следниот меил: hr@resortmavrovo.com со назнака Шанкер или Келнер (наведете за која позција аплицирате). Ве очекува Ресорт Маврово.

Рок за пријавување на огласот: 10.05.2022

Employee

ОГЛАС ЗА СЕКТОР КУЈНА

(Готвач, Помошник во кујна, Салатер)


Вака изгледа нашиот идеален кандидат:

• Ориентиран кон задоволство на гостите;

• Љубезна, ведра и насмеана личност;

• Лојалност и чесност;

• Проактивна, вредна и енергична личност;

• Одговорност и посветеност кон работата,

• Високо ниво на комуникациски вештини; Тимски играч и колегијалност;

• Личност која со ентузијазам ќе учи или веќе знае да спреми пансионски оброци и/или „а la carte”

• Желба за личен раст и развој;
 

Доколку станете наш вработен добивате:

• Сместување во хотелска соба и 3 оброци;

• Платени трошоци за превоз;

• 8 слободни денови во месецот;

• Можност за користење на теретана и спа;

• Бесплатна карта за жичарница

• Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;

• Можност за напредок, награди и бонуси;

• Обуки и тим билдинг активности.
 

Работни одговорности на Готвач во Ресорт Маврово ДОО:
• Подготвува храна во согласност со нарачките од гостите во ресторанот;
• Подготвува оброци за вработените;
• Економично управува со залихите на производи;
• Ја организира работата во кујна во неговата / нејзината смена во согласност со насоките кои ги дава Шефот на кујна;

Работни одговорности на Помошник готвач во Ресорт Маврово ДОО:
• Подготвува храна во согласност со нарачките од гостите во ресторанот, како и за вработените;
• Работа на скара, фритези, припреми за нарачки за нареден ден;
• Се грижи за одржување и хигиена во работниот простор согласно стандардите;
• Помага при извршување на задачите зададени од главниот готвач;

Работни одговорности на Салатер во Ресорт Маврово ДОО:
• Подготвува салати во согласност со нарачките од гостите во ресторанот и се грижи за одржување на суровините потребни за истите;
• Се грижи за одржување и хигиена во работниот простор согласно стандардите;
• Помага при извршување на задачите зададени од главниот готвач;

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV на следниот меил: hr@resortmavrovo.com и во subject наведете за која позиција во Сектор Кујна аплицирате.

Ве очекува Ресорт Маврово.

Рок за пријавување на огласот: 10.05.2022

 

Employee

ОГЛАС ЗА СОБАРКА

Вака изгледа нашиот идеален кандидат:

• Ориентиран кон задоволство на гостите;

• Љубезна, ведра и насмеана личност;

• Лојалност и чесност;

• Проактивна, вредна и енергична личност;

• Одговорност и посветеност кон работата,

• Тимски играч и колегијалност;

• Личност која со ентузијазам ќе учи;

• Желба за личен раст и развој;

• Брзина и спретност.

 

Доколку станете наш вработен добивате:

• Сместување во хотелска соба и 3 оброци;

• Платени трошоци за превоз;

• 8 слободни денови во месецот;

• Можност за користење на теретана и спа;

• Бесплатна карта за жичарница

• Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;

• Можност за напредок, награди и бонуси;

• Обуки и тим билдинг активности.

Работни одговорности на Собарка и Хигиеничарка во Ресорт Маврово ДОО:
• Одржување на хигиената во гостинските соби на хотелот;
• Се грижи за хигиената во јавните простории во хотелот;
• Помага при работните задачи во перална.

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV на следниот меил: hr@resortmavrovo.com со назнака Собарка. Ве очекува Ресорт Маврово.

Рок за пријавување на огласот: 10.05.2022