РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Играј ласер таг во Маврово

Laser tag Mavrovo

Адреналинот опколен со околните планински предели и честиот планински воздух даваат сосема нова димензија на оваа активност на отворено. Предизвикајте го своето семејство или пријатели и покажете им кој е најдобар. Пау - пау. За изнајмување на опремата, обратете се во Старо бачило. 

ЦЕНОВНИК ЗА ЛАСЕР ТАГ

20 мин - 150 ден. / по лице
40 мин - 200 ден. / по лице
60 мин - 250 ден. / по лице

Минимум број на играчи - 4, максимум број на играчи - 10. 
Изнајмување во Старо бачило со лична карта.